Tillbaka till huvudsidan      

band
bandografi
demos
diskografi
nyhetsmail
bolagets historia
länkar
mp3
nyheter
postorder
för samlare
spelningar
texter
t-shirtografi
videos

info


   
 
 
    - GIGOGRAFI


Coca Carola

Här kan du läsa om alla spelningar bandet har gjort hittills. Vilka de har spelat tillsammans med. Läsa små anekdoter om de flesta konserterna och även se affischer, artiklar,flyers, videoklipp, höra ljudklipp och se foton från många av dem. Allt är uppdelat årsvis.

För att lyssna på Mp3orna behöver du en spelare som klara av mp3-formatet som Winamp..
För att se videoklippen behöver du Real player 8

[ 1986-1990 ] [ 1991-1994 ] [ 1995-1996 ] [ 1997-1999 ]
[ 2000] [ 2001] [ 2002] [ 2003] [ 2004]
[ 2006 - 2014]

1995
29/1 Ekensgård - Handen
(Simon and the problemchilds)
Här jobbade Jujja från Ultrakåken. Som vanligt lite märkligt att spela med Simon. Söndag men det kom lite folk ändå.

3/2 Studion - Sthlm
(Räserbajs, Radioaktiva Räker)
Inte fullt men tillräckligt för en go stämning.

18/2 Teatern - Södertälje (Bates Motel mfl)
Alla banden spelades in för eventuell liveplatta, tyvärr sa vi inget till Winberg för att inte göra honom nervös. Möjligen satt han lite länge på Puben bredvid spelstället. (Tidningsklipp)

2/3 Hojklubben - Åkersberga
En torsdag i Bullergberga. Halvdant

24/3 Exilo - Helsingborg (Termovante Blå)
Mycket kul ställe. En nerlagt jättesilo som var omgjord till spelställe och fik. Enda minuset var en scen som säkert var 160 cm hög. Arrangörerna såg lite rädda ut när vi lassade ur bilen och de första de såg var 8 backar dansk öl.. vi hade tagit oss en tripp till Danmark. De kunde vara lugna för vi var så skötsamma och spelningen gick mycket bra. Dubbel Jonas som promt skulle partaja hela natten hade väldigt svårt att hitta till vandrarhemmet vi sov på. När de väl hittade dit var det kärvt att hitta rätt stuga, men allt ordna sej till sist.

25/3 Folkets park - Motala (Abhinanda , Passage 4)
Jättestorlokal och rätt mycket folk. Tyvärr inget rejält tryck, dessutom gick en bassträng av och vi hade lite struligt. En kompis som pluggade i närheten dök upp och tjatade att vi skulle hänga med till skolan , lira pingis och basta hela natten. En stund senare sov han som en säl. (Bild)

1/4 Cinema - Karlstad
(Charleswood Shitgubbs)
Ett annat ställe med jättehög scen. Som ni säkert hajjat är det en fd biograf. Charles S. Bestod av lite folk som ordnade spelningen i Karlskoga med innefotboll.

7/4 Musikforum - Hova (Not enough hate)
Sångare i Not Ennough hate var allas vårat Ägg. Vårat första möta med Macus Wiking som senare kom att boka en del spelningar åt oss. Winberg hävdar och har säkert rätt: att en av de som var med och partade på natten var fotbollsspelaren Andreas Andersson. Själv minns jag mest en dåre som irrade omkring på natten med en storkniv i handen. Inte så lätt att sova då. (Scenpass)

8/4 Ishallen - Hallsberg
Redan när vi kom in i Ishallen kände vi att det var något konstigt. Det var någon slags kristen tillställning och de flesta såg frireligiöst fromma ut. När vi väl spelade blev det väldigt röjigt och folk kom upp på scenen till vakternas förtret. Vi fick lunga vakterna så de lät folk röja på bäst de ville. Hotellet vi bodde bo innehöll även Hallsbergs enda nattklubb. Glada i hågen skyndade vi oss dit efter spelningen för att mötas av en öde lokal ..
Folk åker visst till Örebro för att festa.

14/4 Folkets hus - Uddevalla (Circus Miramar mfl)
Kul arr och bra med folk. Miramar var aldrig några favoriter men väldigt kul i ett par låtar.

15/4 Studion - Sthlm (DLK, Åka Bil) Matiné
En dubbel på studion, kul och hedrande. Bäst ös på eftermiddagen

15/4 Studion - Sthlm (DLK, Åka Bil) Kväll
Andra spelningen gick bra med, mycket kompisar kom o kolla.

21/4 Rockfront - Åstorp (Dennis)
Vårt andra besök i den lilla barack liknande lokalen. Lite mindre folk den här gången.

22/4 Markan - Hässleholm
(Dennis, Charles Hårfager mfl)
Jättestor lokal och massa band. Spelningen gick bra och publiken var med , även om de inte fyllde lokalen. Det var första vårdagen, sol och kanonskönt ute. Gräsmatta +pilsner. Stor gemensam efterfest på krog efteråt. (Flyer)

27/4 ? - Funäsdalen
Jisses. Släpp loss Coca några dar strax utanför Funäsdalen. Helt otroligt konstig spelning. Killen som tidigare ägde Studion i Sthlm drev någon slags hotell/krog anläggning som knappt någon gick till, dessutom var det säsongsavslutning. Det var 5-10 pers där , några slogs med varann , några av dem hade åkt massa mil för att se oss.. Dan efter lirade nåt slags discoband och tack o lov var det lika lite folk då. Hur som helst fick vi mat,öl,låna stuga, billiga skidor och liftkort i ett par dar. Stugägaren skötte även liften i Ramundberget där vi åkte skidor. Han kom med glada tillrop i högtalaranläggningen lite då o då. Vi hade kungligt kul trots en del tjafs och tårar.

30/4 Folkets hus - Hofors
Valborg i Hofors är inte att leka med. Jag anser mej ganska van vid berusade ungdomar, men här vart det riktigt obehagligt. De låg utspridda lite här o där. Jag påtalade det för folkets hus chefen när gaget skulle hämtas ut var han helt oförstående.., ä det är lugnt så här är det jämt. Spelningen gick rätt bra trots allt, en smula irriterande bara när det mest hela tiden gick folk över scenen för att komma till logen.

5/5 Oden - Karlskrona
Det funkade bra här igen, inte fullt men kul. (Tidningsklipp)

6/5 Sporthallen - Lerum
(Breed)
Några som slog på stort och ordnade spelning i jättesport hall. Fin fint ljud och ljus. Hyfsat drag

19/5 Kistagården - Kista
(Dennis)
En liten turné med Dennis. Mycket trevlig fritidsgård, korvgrillning utanför och allmänt kul.

20/5 Folketshus - Norrtälje (Da president, Dennis)
Da president var lite "rage" aktiga och halvkul. De kanske kom några år förtidigt. För oss gick det utmärkt, kul att spela i Norrtälje som nästan är granne med Å-berga men det känns som det är väldigt långt bort tycker jag.

26/5 Judohallen - Landskrona
Ojoj oj.. Ingen scen , knappt någon ljud anläggning, inget mickstativ till Mellis, han fick jaga micken som hängde i sladden från taket, några kommer in helt nakna och tokdansar när vi spelar, Winberg får nästan stryk av Hells Angels medlemmar på krogen. Vi hade jävligt skoj faktiskt.

27/5 Gräsrocken - Solna
(Stefan Sundström mfl)
En lång dag i bilen, sol och folköl på vägen dit. Mera sol och folle väl där, Jättebra stämning och några hundra pers i en grässlänt. Innan oss lirar mest band som ingen av oss gillar. När vi väl spelar kommer folk upp på benen och de som sitter kvar i gräset lever med rejält de med. Vi känner oss som värsta rockstarsen. Tyvärr lånar jag ut min pedal till Träd Gräs & Stenar som kör efter oss. Det blir lite jobbigt för de slutar aldrig att lira och Curre vill hem. (Flyer)

2/6 Rockfocus - Mora
(Celest)
Min 30års dag och grabbarna har målat Cocomobilen full med gratulationer. En smula pinsamt för mej. Spelningen går bra och det är korvgrillning på tomten. Vi bor hemma hos genomgoa Olle och Pelles pappa.

3/6 Riddarrocken - Riddarhyttan
(Refused, Garmarna, Cosa Nostra mfl)
Riddarhyttan ligger mitt i ingenstans, men med det startfältet borde det komma massor med folk. Det gör det tyvärr inte. Det funkar kanon för oss ändå ,vi kör på en mindre inomhus scen och det blir bra drag. Winberg o jag kollar Refused som alltid är bra live.

4/6 Mera Hitlåtar festivalen (bob hund, Broder Daniel, Peter Wahlbeck mfl)
Ännu en kanon uppställning, men dessa arrangörer som är hur goa som helst är tyvärr samtidigt helt värdelösa på att göra reklam. De som är där vill i alla fall definitivt se oss. (Spelschema)

9/6 Folkparken - Högsby
Skolavslutning. Ljudkillarna kämpar i timmar med ljudet på scenen, grejorna är helt paj och tillslut vänder de helt enkelt en del av de stora ut-högtalarna inåt scenen ! Det funkar bra och det blir tokröj i parken i duggregnet. Efteråt åker vi radiobilar och grejor.

10/6 Elverket - Lidingö (Räserbajs)
Kanonställe men tyvärr inget vidare med folk. Vi spelar och skyndar vidare till..

10/6 Tolvtimmarsrocken - Åkersberga (23Till, Köttgrottorna mfl)
Rätt skoj, en smula kaotiskt. Det största minnet är definitivt synen när killen från Boppers (som jag inte minns vad han heter) åker i sin svarta jänkare ända fram till scenen över publikområdet. Inte helt avspänt.

29/7 Kamikazefestivalen - Hova (Candysuck, 59 times the pain mfl)
Kul resa med proppad Cocamobil. Varmt som attan. Vi spelar sent på kvällen och det blir drag.Min skivbolagskollega och jag har ingen lust att åka till hotellet när de andra drar. Någon timme senare köper vi upp en kasse pilsner från backstagebaren som då stänger. En vandring genom sommargryningen på över en mil blev riktigt kul, men vi var otroligt trötta när vi kom fram. (Affisch)

9/8 Palatset - Åkersberga
Inför skolstartspelning. Rätt ok, behållningen är när Winberg och Mellberg brottas i gigantiska sumodräkter. När någon hamnar på rygg blir de som en skalbagge.

8/9 Folketshus - Skövde
(Circus Miramar, Cosa Nostra mfl)
Antirasistgala och massa folk. Funkar sådär för oss, Cosa är på hemmaplan och de regerar totalt.

23/9 Kafé 44 - Sthlm (Dennis, Total Egon)
Kul spelning, Mart kör solo till förinspelat komp. Har för mej att det var någon stödgala för Mera Hitlåtar.

22/12 Palatset - Åkersberga

Rätt ok spelning för å berga ungarna

27/12 Kulturhuset - Sthlm
Minns inte hur vi hamnde där men hedrande var det. Fri entré och massa folk. Vi var dock väldigt sargade. Jag hade feber, Curre ryggpaj och stel som en pinne. Winberg fick åka till Sjukhus direkt efteråt med magsmärtor. (Affisch)

1996

26/1 Studion - Sthlm (Släppkalas för Dagar Kommer : Svart snö, Radioaktiva Räker
Andra eller tredje bästa bar-försäljningen de någonsin hade där, och definitivt största publiken. En busslast skränande Hoforsbor och på tok för mycket folk över huvud taget. Kaos och kul. Ägget hittades av städpersonal under ett bord när stället stängt. (Flyer)

8/2 Kafé 44 - Sthlm (Radioaktiva Räker) Två föreställningar.
Hysteriskt mycket folk och som en bastu i spellokalen, vi var helt slut efteråt och då kommer Eken och säger att vi borde köra ett set till….. 50-60 pers som inte fick plats har stått utanför och väntat i två timmar mitt i vintern. Det var bara ladda om och köra igen. Inte samma drag men kul var det ändå. (Ljud)

9/2 Folkets hus - Ödeshög (Radioaktiva Räker)
Dag två på turen. Helt ok med folk men vi var lite loja sen urladdningen dan innan.

10/2 Basement - Kållered
(Radioaktiva Räker)
En slags fritidsgård i en källare. Liten bra scen men inte så mycket folk. Vi gjorde en riktigt bra spelning ändå. (Tidningsklipp)

1/3 Folkets hus - Stenungsund (Radioaktiva Räker, Gorilla Killarna)
Helt fel, men Räkpojkarna var glada när de efter mycket gnäll på att jag alltid är så skötsam fick se mej somna sittandes i en stol

2/3 Ungdomshuset - Tranås
(Radioaktiva Räker)
Winberg körde Cocomobilen dit, vi andra fick något tokryck och tittade på dunken. Inte bra, Winberg råförbannad, vi andra vingliga. Vi styrde upp det sådär och körde en rätt ok spelning för en till stor del sittande publik. Det var tydligen utsålt. Men ingen trängsel. Huvudarrangören var helhispig och nevös för Broder Daniel hade varit där och stökat någon månad innan. Vår dåvarande bokare Olof hade lugnat henne och sagt att vi var skötsamma gossar. Vi har inte fått någon ny förfrågan därifrån..

9/3 Fritidsgården - Hallstahammar
Småstruligt med ljudet men annars funkade det bra.

15/3 Stationshuset - Rydbo
Min gamla hemhåla. Coca hade även sin första replokal på övervåningen. Pga diverse strul fick de inte ta någon entré alltså lite fika till oss i gage. Men det gjorde inte mej något, kul och ungarna som var där var glada.

16/3 Apromus - Solna (Radioaktiva Räker)
Klassisk mark där jag sett många favoritband spela genom åren. Det kändes fantastiskt kul när det bara strömmade in folk i den minimala lokalen. Lång kö utanför och en del fick tyvärr vända. När Räkerna kört gick vi på scenen rätt kvickt efteråt och drog igång, total tumult ös med en gång. Då kommer arrangören upp på scenen och säger att vi inte kan börja så tidigt.., han ska tydligen presentera oss också. Det blir en jätte konstig situation när vi står på scenen är hel laddade och har dragit igång, publiken röjer som galna. Då vill han bryta. Jag lyckas övertala honom att vi får fortsätta, vi lovar att köra extra länge, vilket vi också gör.

29/3 Hotel Hof - Hofors
Kalasställe. Drevs av en gammal punkis kille. Pub i källaren där vi lirade, man kvarta några våningar upp och där stod ett biljardbord utanför rummen. Väldigt avslappnad attityd och tokiga Hoforsbor.

30/3 Ungdomshuset - Kumla (Paid mfl)
Ett relativt nyöppnat ställe, källare med bra grejor. Vi lyckas få till lite drag trots den lilla publiken

30/4 Bergateatern - Åkersberga, Tre föreställningar
Curre jobbade vid den här tiden som gympalärare i Bergaskolan därav detta special arr. Vi spelade ett gäng låtar, ut med ungarna. Lite paus in med nästa gäng osv.

3/5 Tre Backar - Sthlm
Ett rätt ordinär Tre Backar kväll, bra med folk och glada miner.

11/5 Stadshotellet - Ånge
(Radioaktiva Räker)
Närmare vilda västern går nog inte att komma i Sverige. Till att börja med är det nog lite fel att köra oss och Räkerna på ett Stadshotell.. Men det funkade faktiskt helt ok, delar av publiken diggade för fullt. Senare framåt natten urartade det totalt. Folk slogs överallt, någon dåre ville att Curre skulle klippa till honom för han var ju bara en jävla bonde. Helt bisarrt. Enligt personalen var det likadant varje helg. På måndagen går alla och jobbar igen och låssas som inget hänt.
Mellberg blev nästan kvarlämnad dagen efter, han var försvunnen.

17/5 Folkets hus - Uddevalla
Det funkade inte lika bra som förra gången, men helt ok

25/5 Sommarrocken - Finspång (Brazzaville mfl)
Vi skulle ha spelat på gräsrocken i Solna några timmar innan, men det regnade och de fick flytta in hela arret. Vi hade lite brådis hit så det gick inte att vänta. I Finspång var det blå himmel och skönt. Tyvärr spelade vi lite väl tidigt kanske. Det var mest sitta i gräset stämning. (Videoklipp)

25/5 ? - Örebro (Dennis mfl)
Vidare till Örebro för dagens andra spelning. Vi plus ett gäng andra band. Det var inte så många som ville gå ner i en kolsvart källare i slutet av maj. Men de som kom ville definitivt se oss. Winberg skojjade lite med ett metalband, visade poser osv. De tyckte inte att det var något kul alls, Råseriösa grabbar. Inget fel i det förvisso.

26/5 Kroghals - Rättvik. Två föreställningar (Kent, Potlatch)
Först spelade vi inför 20-30 pers mitt på dan vid en liten servering. Det kändes rätt onödigt. Det blev kväll och ofantligt mycket folk dök upp för att partaja och kolla band. Jag var lite nervös för att spela efter Kent, men det gick strålande och vi hade minst lika stor och ösig publik som de. Kvällens kungar var dock Coverbandet som avslutade kvällen..
Det blev rejält partaj på natten och vi blev alla glada i .. (Videoklipp)

1/6 Mera hitlåtar festivalen - Handen
(bob hund, Hellacopters, Refused, Nomads mfl)
Husband vid det här laget. Det här året på den stora scenen, sist på Lördagskvällen inte helt fel.

7/6 Centrumparkeringen - Åkersberga
Fantastiskt ! Ovanpå den berömda tunneln. Ett lastbilsflak och massa människor.

7/6 Storstugan - Waxholm
Jag gick i högstadiet i Waxholm och hängde då på den här gården, dessutom spelade då Bla KSMB, Ebba, Incest Brothers och massa andra favoriter här då. För mej kändes det väldigt kul att få spela på den scenen, där jag sett så många band. Det var väl inte lika mycket ös som på KSMB men helt ok.

6/7 Kamikazerocken - Mariestad (Dismember, Naked, Wolfpack, Abhinanda mfl)
Här gjorde vi en riktigt bra spelning och det var ordentligt mycket folk. Massa strul med sovplatser och förvirring under kvällen. Till sist när bara Mellberg och jag är kvar av bandet på området kommer arrangören och säger att det finns två hotellrum till er… Mycket nöjda gossar har det kungligt. En väldigt vinglig Backyard Babies trummis försöker locka med efterfest , men inget kan slita mej från sängen. (Flyer)

12/7 Dalarocken - Hedemora (Kent, Gene, House of pain, Shane macgowan mfl)
Mellberg åker upp för egen maskin för att stojja lite extra, han blir råsjuk på kuppen, Spelningen går bra men en lite senare tid hade inte varit fel. Vi har en kanon helg och profilerar oss på alla möjliga sätt. Winberg visste inte att alkohol var tillåten på hela området och blir oerhört imponerad på bolagsdirren Jojo när han halar upp en pilsner framför stora scenen på lördags eftermiddagen (Bild)

17/7 Parken - Lysekil
Vi turistade för fullt, fiskade, spelade minigolf och allt möjligt. När vi fick syn på en säl bara några meter ut i vattnet blev vi helt hispiga. Tjejen som solade på klippan bredvid undrade lite nonchalant om vi möjligen var från Stockholm.. Själva spelningen var inte så märkvärdig men det gick ganska bra. (Bild)

20/7 Arvikafestivalen - Arvika (Levellers, Teddybears, Young Gods mfl)
Efter en liten tripp in i Norge för mera fiske och turistande kom vi till Arvika. Alla utom Winberg visste om att P3 skulle spela in våra konsert för radion. Vi ville inte stressa upp honom och antog att det var det bästa. Vi skulle inte spela förens på Lördagen men var på plats redan på fredag för att festivala lite. Sent på Fredagen kunde jag inte hålla mej och talade om läget för Winba. En smula stirrig trappade han ner festandet. När vi väl skulle spela ,höll på och riggade på scenen syntes inget radiofolk till och winba tyckte det var skönt, det kanske inte blir nåt hoppades han.
Strax innan vi ska upp på scenen kommer en kille in i logen och säger : Hej jag jobbar på P3 och ska spela….
Det gick hur som helst skitbra och publiken var med och sjöng för fullt. Som extra bonus fick vi bo på värsta lyxhotellet !

21/7 Tullakrokfestivalen - Ängelholm (Liberator, At the gates mfl)
Bland det första som händer när vi kommit är att Liberator sångaren hoppar och rasar rakt igenom scengolvet under deras spelning. Bara huvet sticker upp. Vi spelar sent på den lilla scenen och det blir tokröj. Tomas Gabrielsson som gjorde Dagar Kommer plattan dyker upp och mixar åt oss. (Scenpass)

9/8 Folketspark - Mjölby
Lite pinsamt nästan, vi får jätte mycket pengar men drar inte något vidare med folk.

16/8 Fältet - Gubbängen
(Köttgrottorna mfl)
Ett stort sportfält med lite karuseller ,lotterier och divers band i ett tält, tyvärr blir det lite rallarslagsmål när vi spelar och obehaglig stämning. (Flyer)

17/8 Folkets hus - Tyresö
Det går bra och är helt ok drag, då går en bas sträng av.. super töntarna i Vildsvin som ska spela efter oss vägrar låna ut sin bas till Mellberg, lite strul hit och dit men till sist kommer vi i gång igen. Gissa om vi blev nöjda när Vildsvin började och i princip alla gick hem….

30/8 Musikhuset - Falköping
(Dennis)
Ställets första eller andra arr och det märktes. Trevligt folk i alla fall. Disko på lokala haket på natten.

31/8 Elvagården - Växjö (Dennis)
Mycket seriöst och bra spelställe. Det kom drygt 100 pers som dansa och var glada. Under natten spöade Mellberg och jag ,Dennis band i nakenfotboll inomhus. Total utklassning.

13/9 Fregatten - Åkersberga
En rätt vanlig kväll i bullerberga, det går bra att spela och det uppskattas av publiken

12/10 Kolingsborg - Sthlm (Beat Butchers gala)
Bolaget ordnar egen gala och det kommer massa folk, inte helt fullt dock. Curre fyller år och vi bjussar på tårta. Vi försöker göra en intervju med ett fanzine ,men det blir mest tok och rörigt.

17/10 Palatset - Åkersberga (Dennis)
Vi tillsammans med Dennis plockar upp Ebba och Raketernas idé och genomför en förorts turné. Extremt billig entré och alltid ett lokalt band är de krav vi har. Första spelningen dessutom på vår hemmaplan går alldeles utmärkt. (Affisch)

19/10 Apromus - Solna
(Dennis)
Inte lika tumult artat som när vi körde med Räkerna, men bra drag ändå. Arrangörerna är möjligen en smula virriga, jag får hämta mickar inne i stan innan spelningen, de lämnar kassalådan vind för våg vid entré dörren mm mm. (Program)

24/10 Centrumgården - Kista (Dennis)
Torsdag och lite mindre folk, vi värmer upp med både pingis och innebandy.

25/10 Vita huset - Täby (Dennis)
Ett kärt återbesök, tyvärr är inte stället vad det en gång varit. Det kommer en hel del folk och det funkar ändå.

26/10 Gula villan - Handen
(Dennis)
Turné avslutning och väldigt bra drag trots att det inte är fullt i den lilla lokalen. Dennis anhang överaskar oss och dyker upp med tutor, serpentiner och diverse grejor mitt under vår spelning.

14/11 Hotell Hof - Hofors (Köttgrottorna)
Tillbaks till ett favorit ställe. Fullt drag och alla är glada. Det blir väldigt sent, många öl och gammelpunk i stereon, Ungdomarna (Mellberg, Winberg) Känner sej möjligen lite utanför när Köttgubbarna , Curre och jag snackar 999 och annat. Jag och Mellis har en stenhård Biljardmatch med Happy som nästan kostar honom en förmögenhet. ( Vi låter han vinna till slut)

15/11 Scen veita - Trondheim Norge (Köttgrottorna)
Första gången i Norge, Vilket mottagande , en kyl full med läsk & öl, massa chips och godis på bordet. Fin restaurang att äta på osv. Dessutom kommer det närmare 170 pers för att glo. De kan texterna !! Avslutar tillsammans med Köttgubbarna och kör "Sweet home Trondheim" (Flyer)

30/11 Fregatten - Åkersberga (Coca firar tioårs kalas, släpp av ..Fem år till moped)
Vi hade inför kvällen repat in låtar med alla som varit medlemmar under åren(utom Putte Strand, som inte hade tid)
Det blev en väldigt kul och lång spelning med coca material i kronologisk ordning. För övrigt höll vi Coca kareoke, frågesport, bjöd på pilsner mm mm. Mongo från Köttgubbarna gjorde succé som toastmaster under kvällen. Som besöktes av 700 pers (Videoklipp)

5/12 Kafé 44 - Sthlm (Åka Bil)
Alla som kom fick ett ex av Mopedplattan på entrébiljetten. Det var ändå inte fullsatt. Troligtvis beroende på att vi gjort 7 sthlm spelningar på drygt en månad. En bit över 100 kom ändå och de fick stora äran att bestämma låtordningen. Vi hade repat in ett 30tal låtar. Skrivit små lappar med titlarna och lagt i en hatt. Publiken fick sen dra en lapp i taget. Det var väldigt kul.

13/12 Spelverket - Eksjö (Dennis)
Återigen en liten tur med Dennis, Luciakväll och en gigantisk innebandyturnering kombinerat med oss och några andra band. Rejält ungdomshus bredvid sporthallen och alla pendlade däremellan. Mycket folk kollade när vi spelade.

14/12 Klubb Allan - Trelleborg
(Dennis)
Som alltid trevligt bemötande från Skåningarna. Dennis lekte under natten kareokekung och "sjöng" och showade igenom en hel Köttgrotte skiva från scenen. fantastiskt kul.

Fortsättning följer...


 
 
  Beat Butchers HB c/o Mårten Tolander Fredmansgatan 7a 1tr 118 47 Stockholm